Waarom MLDD

We zijn goed georganiseerd

Warehousing en transport vormen de ruggengraat van alle industrieën. Adequate opslagcapaciteit en een strategische locatie van het magazijn maken een efficiënte werking van het toeleverings- en distributienetwerk mogelijk en bieden ook een strategisch concurrentievoordeel voor het bedrijf. Een juiste behandeling van het materiaal, opslagomstandigheden en tijdige verplaatsing van goederen zijn noodzakelijk, omdat een onjuiste behandeling en langdurige opslag de kwaliteit van het opgeslagen product, met name de bederfelijke goederen, biologische geneesmiddelen en voedingsmiddelen, kunnen verslechteren. We begrijpen het belang van warehousing binnen de bredere toeleveringsketen, dus het is van het grootste belang voor ons om het goed te doen bij het leveren van een logistieke oplossing. U hebt in ons een deskundige partner om uw bedrijf te helpen groeien en wie ervoor verantwoordelijk is dat uw klanten tijdig en kosteneffectief bestellingen ontvangen.


Europawijd transport

MLDD verzekert u van een snelle, veilige en beveiligde service, die uw goederen voorzichtig, maar toch zeker vervoert naar alle landen van Europa, met behulp van ons eigen netwerk en ook dat van onze medewerkers. Met zo'n gepersonaliseerde maar professionele service zult u aangenaam verrast zijn als u merkt dat onze tarieven buitengewoon concurrerend zijn en onze leveringsschema's stevig in de tijd zijn. Probeer ons en sta versteld wanneer uw goederen sneller zijn dan u had verwacht, absoluut veilig: waarom, u kunt ons zelfs online volgen en weten waar uw goederen zich op elk gewenst moment bevinden. We halen uw pakket uit uw deur en bezorgen de zeeën direct bij de betreffende deur. Gebruik onze diensten en zie het verschil!


Snel en efficient

MLDD is een in Nederland gevestigd, dienstverlenend bedrijf dat klanten bedient die op zoek zijn naar een betrouwbaar, betrouwbaar bedrijf voor het snelle en efficiente transport van hun goederen, zowel lokaal in Nederland als in heel Europa. Wij bieden volledige expertise, van het begrijpen van uw behoeften, het evalueren van vereisten, het beoordelen van de complexiteit van de overdracht van uw waardevolle bezittingen en het bieden van maatwerk, op maat gemaakte oplossingen en tarieven. Onze specialiteit omvat ook veiligheid, beveiliging en deurlevering, Europawijd. In feite hebben onze klanten geleerd onze expertise te vertrouwen omdat velen van hen ons exclusief voor hun behoeften hebben gekozen.We zijn snel, betrouwbaar en efficient


Extra zorgvuldig met uw goederen

MLDD begrijpt de noodzaak om een ​​kwalitatieve Europawijd leverancier van logistieke oplossingen te selecteren die flexibele oplossingen kan bieden voor alle bedrijven. Wij houden ons bezig met het beheer van online orderverwerking, zodat uw zendingen op de snelste en meest efficiënte en veilige manier worden verwerkt. Gespecialiseerd in warehousing, orderverwerking, orderafhandeling en distributie van producten waar ook in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van snelgroeiende bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van nauwkeurige, economische, competitieve strategieën voor transport. Goedkoop, extra zorgvuldig met uw goederen, nauwkeurig en servicegericht. Distributie aan uw klanten kan economisch, nauwkeurig en snel zijn.


Koerier dienst nodig? Bel ons 06-131 59 014