Services

Binnen Nederland

Met onze voordelige service kunt u een transport boeken dat de volgende werkdag moet worden verzameld en afgeleverd. Met deze koeriersdienst heeft u verschillende flexibele opties die ook bijdragen aan de populariteit. U kunt uw pakket laten ophalen bij uw bedrijf, of bij gebrek hieraan een werkadres. De chauffeur neemt het verzendetiket mee naar het verzamelpunt, dus u hoeft niets uit te printen. We bieden wel een optioneel verzendetiket om aan te bevestigen, wat we sterk aanbevelen als u meer dan één pakket verzendt om eventuele verwarring te voorkomen. MDD is een Nederlandse speler in de koeriersindustrie met duizenden transporten per jaar, en we zijn enorm populair voor het verzenden van goederen in het Nederland, omdat we uw goederen de volgende werkdag kunnen afleveren.


Europawijd transport

De MLDD Europawijd biedt klanten de mogelijkheid pakketten naar meer dan 20 landen en gebieden over de hele Europa te verzenden. Pakketten kunnen worden afgehaald bij uw bedrijf, thuis- of kantooradres en kunnen de volgende vervoerd worden. Wanneer u een voordelige MLDD Europawijd service boekt, er is geen compromis wat betreft kwaliteit, zodat u nog steeds toegang hebt tot volledige tracking en levering. Wanneer u naar Europa verzendt, is MLDD een goede keuze omdat het goedkoper kan zijn dan, zonder veel concessies te doen aan de transittijd. Het verwachte tijdstip van levering aan belangrijke bestemmingen in Europa is slechts 2-3 dagen. Het verzenden van goederen over de weg kan ook minder vervelend zijn bij het verzenden van items die mogelijk niet geschikt zijn om te vliegen. MLDD kan voor zeer zware goederen zorgen. Door onze uitgebreide netwerk zijn we in staat om grote en omvangrijke goederen te vervoeren.

We zien dat veel klanten belangrijke zakelijke zendingen en persoonlijke bezittingen via MLDD verzenden, omdat we vertrouwd zijn en bekend zijn bij hoderden Nederlandse bedrijven.


Vervoer nodig? Bel ons 06 131 59 014