Over ons


Over ons

Wij van MLDD geloven dat als u niet snel kunt vervoeren, u helemaal niet moet vervoeren! In de wereld van vandaag is snelheid de onderliggende criteria voor elk bedrijf: maar het eindigt niet met alleen snelheid, uw goederen moeten ook veilig en beveiligd zijn! MLDD levert met snelheid en zekerheid. Om zowel veiligheid als snelheid te bereiken, is er de afgelopen negentien jaar veel grondwerk en infrastructuur aangelegd en een betrouwbare en solide basis gebouwd: vandaag kunnen we met volledige zekerheid bevestigen dat we snel en veilig zullen zijn.

MLDD werd opgericht in 1995 toen industrieën en bedrijven die zich uitbreidden onder de economische liberalisering een betrouwbare koeriersdienst nodig hadden, die een uitgebreid netwerk had en tijdgebonden en betrouwbaar was in de aflevering; hier blonk MLDD uit en het aandeel in de markt is met sprongen gegroeid. Vandaag, na 18 jaar in het bedrijf, is MLDD nu een onbetwiste leidende koeriersdienstverlener in het Gelderland. Elk jaar laat MLDD een gestage groei zien, zowel qua volume als qua omzet, wat zonder twijfel het niveau van vertrouwen weerspiegelt dat door gewaardeerde klanten wordt geboden. MLDD biedt kosteneffectieve, deur tot deur express- en logistieke diensten van en naar Nederland en de rest van de Europa. Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Doetinchem, en dit helpt bij het bedienen van de behoeften van binnenlandse en internationale bestemmingen. Wij geloven in het constant in de gaten houden van uw behoeften als klant en bij het anticiperen op opkomende trends, ook strategisch uitbreiden en voortdurend up-to-date brengen van geavanceerde technologieën en state-of-the-art volgsystemen. Dit alles heeft de uitstekende bereiksnelheid, stiptheid en bovenal concurrerende tariefefficiënties van MLDD opgeleverd.

Onze misie

- Consistent zorgen voor integriteit en hoge kwaliteit door een kwaliteitsmanagement systeem aan te nemen dat voldoet aan de eisen van de ISO9001-norm en voortdurend verbetert om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
- Onze bestaande klanten behouden en nieuwe klanten aantrekken door de behoeften van de klant volledig te begrijpen en ze te bevredigen.
- De visie en missie van MLDD ondersteunen door Express & Logistics Services van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren via een effectief kwaliteitsmanagementsysteem en operationele uitmuntendheid.


Koerierdienst nodig? Bel ons 06-13159014